Reportáž České televize: Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli

V epizodě oblíbeného pořadu Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli se můžete podívat na tradiční řemesla a metody zpracování potravin, které dříve patřily k běžnému životu našich předků. Tentokrát se tento oblíbený pořad České televize vydal k nám do Mašova (Turnov), kde se věnujeme výrobě přepuštěného másla, známého také jako Šmolc. A nejen toho ...


REPORTÁŽ SI MŮŽETE PUSTIT ZDE


Jaké jsou výhody přepuštěného másla?


Dlouhá trvanlivost – nemusí se uchovávat v lednici.

Vysoký bod přepalování – ideální na smažení a pečení.

Lépe stravitelné než běžné máslo.

Plná a jemná chuť, kterou využijete ve sladké i slané kuchyni.


Přidejte se k nám a objevte kouzlo tradičních postupů a domácí výroby!


Sledujte celou reportáž v pořadu Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli na České televizi.


Co říkáte na návrat ke starým dobrým receptům? Zkoušeli jste někdy vyrábět přepuštěné máslo doma?


#CoNašeBabičkyUměly #TradičníRecepty #ČeskáTelevize #PřepuštěnéMáslo #Šmolc #DomácíVýroba #ZapomenutéŘemesla

Komentujte jako první